catering

Kokoukset

Pohjoismaiden upein kalastusmatkailukeskus Lohimaa tarjoaa ainutlaatuiset puitteet seminaareille, konferensseille ja kokouksille. Lohimaan vieressä olevassa Lohimaan näyttely- ja kokouskeskus tarjoaa upean 120 hengen kokoustilan, jonka voi jakaa kolmeen osaan siirrettävillä, äänieristetyillä väliseinillä ryhmätyötiloiksi. Koko alueen kattava langaton Internet, huippuluokan kiinteät videotykit ja sähköisesti laskeutuvat valkokankaat, langattomat mikrofonit ja muut kokousvälineet luovat täydelliset puitteet onnistuneelle kokoukselle. Lisäksi Lohimaan päärakennuksessa on kaksi muuta kokoustilaa. Mahdollisuus pitää kokousta myös huviloissamme sekä uusissa Taimenvirran sauna-/oleskelutiloissa, joihin toimitamme tarvittavat välineet ja tarjoilut.

Kokouspaketit

Kokous Päiväkokous
Kokous Majoituksella
Esimerkkejä kokousaktiviteeteista
Lisäksi mm. koskikelluntaa, melontaa, paint ball, frisbeegolf, kalastus…

Lohimaan päärakennuksessa on kaksi kokoustilaa. Tropaion-kabinetti ravintolan vieressä on varusteltu uudenaikaisin kokouslaittein. Langaton internetliittymä, kiinteäasenteinen dataprojektori ja 3 x 3 metrin suuruinen valkokangas sekä tietenkin perinteiset fläppitaulu ja piirtoheitin ovat aina valmiudessa. Pöytätilan kanssa kabinettiin mahtuu 40 henkeä kokoustamaan; auditoriomuodossa lähes puolet enemmän. Kabinetissa on myös takka luomassa lämmintä tunnelmaa.

Vision, alakerran pienempi, mutta aivan yhtä tasokas kokoustila on mitoitettu noin 20 hengelle. Kokoustilassa on kaikki tarvittavat laitteet. Vision on äänieristetty tila ja sen voi helposti muuttaa vaikka elokuvateatteriksi, diskoksi tai karaoke-tilaksi.

Kun ryhmäkoko nousee 100 henkilöön, tarjoaa vieressämme oleva Lohimaan kokous- ja näyttelykeskus (ent. Yritystalo) tilat onnistuneille  kokouksille ja seminaareille. Tiloista löytyy myös useita toimisto- ja neuvotteluhuoneita pienemmille ryhmille.

Tästä Yritystalon esittelyyn!

Yritystalolta myös mainiot etätyöskentelytilat käyttöösi!

Tule meille kokoustamaan, me huolehdimme teistä!

kokoukset3
kokoukset2

Lohimaa tarjoaa upeat puitteet myös perhejuhlille kuten häät, syntymäpäivät, valmistujaiset jne.

Rakennamme juhlat asiakkaan toiveiden mukaan. Yhdessä keittiömestarimme kanssa asiakkaamme voi suunnitella myös ruokapöytään toiveiden mukaiset tarjoilut. Hyvä palvelu ja tyytyväiset juhlijat ovat meille ykkösasia.