Majoitus

Lohimaahan majoitamme mukavasti noin 50 henkilöä ja mökkien kanssa noin 80. Hotelli Taimenvirta on Lohimaan matkailukeskuksen yhteyteen Äyskosken rannalle rakennettu uusi korkeatasoinen huoneistohotelli, jossa on 10 huoneistoa ja majoitustilaa yhteensä 20 henkilölle. Päärakennuksessa ja Log Hotellissa on yhteensä 12 tasokasta huonetta, joista osa on kahden hengen huoneita ja osa suurempia perhehuoneita. Tilavat huoneet ovat ilmastoituja, useissa huoneissa on takka ja yhdessä oma sauna. Huoneissa ja Lohimaan ravintolassa on ilmainen langaton nettiyhteys. Log-hotellissa yhteinen pikkukeittiö, oleskelutila sekä sauna. Lisäksi hyvät säilytystilat kalastusvälineille, joten niitä ei tarvitse viedä huoneisiin.

Voitte varata ryhmällenne vaikka koko Log Hotellin ja nauttia yhdessäolosta aivan omassa rauhassa, monipuolisten palveluiden äärellä.

Lisäksi kosken takana on vuokrattavissa kauttamme yksityisten omistamia mökkejä, jolloin majoituskapasiteetti nousee noin 80:een.

Vuoden 2016 alussa on valmistunut uusi huoneistohotelli, hotelli Taimenvirta, jossa 10 kpl 2h huoneita, yhteiset oleskelutilat, sauna, palju, pikkukeittiö ym.

Aivan naapurissamme on myös upea, huippuvarusteltu caravan-alue! www.tervocaravan.com

Yhteenveto Lohimaan majoituksista (PDF)

Uutta! Paljuvuokraus
Kaikkien mökkien sekä log-hotellin varauksiin mahdollista toimittaa nyt myös palju käyttöön!
Hinnat:
arkena 90€/vrk
viikonloppuna 120€/vrk tai 190€/2 vrk, viikonloppu pe-su

Katso tästä Lohimaan aluekartta