Taimenvirta majoitus luxus, Tervo Pohjois-Savo

Majoitus

Lohimaahan majoitamme mukavasti hotellihuoneisiin noin 50 henkilöä ja mökkeihin noin 40 henkilöä eli yhteensä noin 90 majoittujaa.
Hotelli Taimenvirta on Lohimaan matkailukeskuksen yhteyteen Äyskosken rannalle rakennettu uusi korkeatasoinen huoneistohotelli, jossa on 10 huoneistoa ja majoitustilaa yhteensä 20 henkilölle sekä lisäksi sauna-/oleskelutilat + palju.
Päärakennuksen LODGE ja hirsinen LOG-hotelli tarjoavat yhteensä 12 tasokasta huonetta, joista osa on kahden hengen huoneita ja osa suurempia perhehuoneita. Tilavat huoneet ovat ilmastoituja, useissa huoneissa on takka ja yhdessä oma sauna.
Huoneissa ja Lohimaan ravintolassa on ilmainen langaton nettiyhteys. Log-hotellissa yhteinen pikkukeittiö, oleskelutila sekä sauna. Lisäksi hyvät säilytystilat kalastusvälineille, joten niitä ei tarvitse viedä huoneisiin.

Voitte varata ryhmällenne vaikka koko Log-hotellin ja nauttia yhdessäolosta aivan omassa rauhassa, monipuolisten palveluiden äärellä.

Lisäksi kosken takana on vuokrattavissa kauttamme yksityisten omistamia mökkejä, jolloin majoituskapasiteetti nousee noin 90:een.

Vuoden 2016 alussa on valmistunut uusi huoneistohotelli, hotelli Taimenvirta, jossa 10 kpl 2h huoneita, yhteiset oleskelutilat, sauna, palju, pikkukeittiö ym.

Aivan naapurissamme on myös upea, huippuvarusteltu caravan-alue! www.tervocaravan.com

Uutta! Paljuvuokraus
Kaikkien mökkien sekä log-hotellin varauksiin mahdollista toimittaa nyt myös palju käyttöön!
Hinnat:
arkena 90€/vrk
viikonloppuna 120€/vrk tai 190€/2 vrk, viikonloppu pe-su

Taimenvirta luxus majoitus upeassa miljöössä Äyskosken äärellä Tervossa Pohjois-Savossa
Lohimaan mökit Äyskäri
Lohimaa majoitus Taimenvirta